Deze beschrijving laat het stappenplan zien van de activatie procedure:

Stap 1: druk op "Accept invitation"

Stap 2: U wordt doorgestuurd naar een website waar de machtiging gecontroleerd wordt. Druk op "Accepteren"

Stap 3: Log in met uw account (waarop u de uitnodiging heeft ontvangen)

Stap 4: Om het account veilig te houden is er meer informatie nodig, druk op "Volgende" (geen optie selecteren!)

2-weg verificatie

Voor het inloggen wordt gebruik gemaakt van een 2-weg verificatie. Deze dient te worden ingesteld. Volg de stappen als u voor authenticatie per app kiest, klik op de volgende link voor authenticatie per sms Optie 2: Authenticatie via SMS

Optie 1: Authenticatie per app

Stap 5: Vul uw verificatie voorkeur in, er zijn 2 mogelijkheden (Authenicatie per sms/Authenticatie per app)

Stap 6: Vul uw voorkeur in

Stap 7: U wordt doorgestuurd naar de volgende pagina. Hier wordt gevraagd de app "Microsoft Authenticator" te downloaden op uw mobiel. Volg de stappen op uw mobiel.

Stappen Mobiel:

Stap 8: Nadat u de QR code gescand heeft krijgt u dit scherm op computer.

Stap 9: Vul u mobiele nummer in.

Stap 10: U krijgt nu dit scherm te zien, druk op "Done" om het authenticatie proces af te ronden.

Optie 2: Authenticatie via SMS

Stap 5: Vul Authenticatie mobiel in

Stap 6: Vul uw gegevens in, en vink "Code per sms bericht verzenden" aan.

Stap 7: Er wordt een sms bericht naar uw mobiel gestuurd, vul deze in:

Stap 8: U krijgt nu dit scherm te zien, druk op "Done" om het authenticatie proces af te ronden.