De factuurplanning toont alle kosten en opbrengsten in de tijd. In eerste instantie wordt de cashflow ingesteld op basis van defaults die aan de planning zijn gekoppeld. U kunt de cashflow van alle individuele rijen aanpassen, behalve (sub) totalen.

In de eerste kolom wordt de financiële structuur weergegeven, in de tweede kolom staan alle totaalbedragen van de kosten en opbrengsten en hiernaast staat een tijdlijn. Door op de tijdlijn te klikken kun je deze uitklappen tot kwartalen en/of maanden. Door op een kostregel te klikken dat op het laagste niveau staat wordt het detailscherm voor de cashflow geopend met de huidige cashflow planning methode. Aan de rechter bovenkant van dit scherm kun je de planningsmethode wijzigen voor de geselecteerde kostregel.

Lees meer over Planning methoden hier.

Figure 1: Cash flow planning