Op de Home pagina Ondersteuning : Reasult  kunt u naar een tabblad 'Ticket status" gaan en krijgt u een scherm te zien met alle tickets waar u recht op heeft (overzicht is zichtbaar als u ingelogd bent op Sign into : Reasult ).

U kunt ook filter aanpassen op de onderstaande manieren:

Als u rechten hebt om alle tickets van uw bedrijf in te zien binnen Freshdesk , kunt u ook filteren op verschillende manieren. Tickets kunnen worden geëxporteerd naar een scv bestand.