Het doel van de nieuwe Portaal is om het werk makkelijker te maken. In één oog opslag ziet u alle applicaties en informatie die u nodig heeft van de organisatie Reasult die voor u beschikbaar zijn. Deze SoftwareCloud is beschikbaar via elke locatie en apparaat.

Introductie

Wanneer u terug wil naar het hoofd scherm, druk op het logo links in de hoek.

Als u op zoek bent naar apps of informatie, druk op het vergrootglas rechts.

De + functie is uitgeschakeld voor gebruikers en kan alleen gebruikt worden door Admins.

Met de bel functie kunt u activiteiten of meldingen inzien die voor u van toepassing zijn.

Klik op het profiel icoon om uw profiel instellingen in te zien

Meerdere omgevingen zijn zichtbaar als een gebruiker voor verschillende bedrijven werkt.

Het volgende scherm is voor alle klanten generiek:

Announcements: Alle informatie die vanuit Reasult gedeeld wordt.

Servicedesk: een link naar onze service website

Verkenner:  Link naar u persoonlijke clientless RDP verkenner.

Reasult Applicaties

Zodra een applicatie wordt gestart, wordt een zogeheten clientless RDP sessie geopend in een aparte tab geopend in de browser. Dit gebeurt per applicatie waardoor de gebruiker verschillende applicaties naast elkaar kan openen. Een applicatie kan slechts een keer geopend worden.

Het onderstaande icoon is altijd zichtbaar en van toepassing als binnen de RDP sessie meerdere applicaties tegelijkertijd worden gebruikt, bijvoorbeeld Reaturn AM en Excel. Switchen tussen de applicaties kan door op dit icoon te drukken.

U krijgt het volgende te zien:

LET OP: indien alle applicaties binnen een actieve RDP sessie worden gesloten wordt de tab in de browser na ongeveer 30 seconden afgesloten.

Microsoft Applicaties

Om gebruik te maken van Microsoft applicaties dient u de juiste licenties te hebben. Druk op de volgende link om te kijken welke licenties u heeft: LINK

Juiste Licenties:

- Office 365 E3

- Office 365 E5

- Microsoft 365-apps voor ondernemingen

Heeft u een van deze licenties dan kunt u inloggen op de Microsoft applicaties binnen de Reasult applicatie.

Heeft u geen Microsoft licentie meldt dit dan via de Servicedesk. Voor uw account wordt het gebruik van Microsoft applicaties zoals Excel dichtgezet. Bestanden kunt u nog wel downloaden en uploaden voor het juiste gebruik in de applicaties. Zie hiervoor
Bestanden openen zonder Microsoft licentie