Als u een reset heeft gekregen kan u de volgende stappen doorlopen:

1. Log uit op de softwarecloud omgeving:

2. Sluit uw browser af.

3. Log opnieuw in op de softwarecloud https://portal.reasult.com/

4. Ga naar Account > Instellingen:

5. Klik op: 'Koppeling Inloggegevens':

6. Hier staan 2 koppelingen. Verwijder de koppeling waar 'Gebruikt voor' is ingevuld. In dit voorbeeld de bovenste:

Mochten er koppelingen staan die niet eindigen met @reasultcloud.com, of meer dan 2 koppelingen, dan verzoeken wij u om een screenshot te maken en deze terug te sturen naar de servicedesk. De servicedesk zal aan de hand hiervan bepalen welke u moet verwijderen.

Mocht er maar 1 koppeling staan, dan hoeft u de rest van de stappen niet te volgen. Probeer dan nogmaals de applicatie te openen.

7. Na het selecteren, klikt u op Verwijderen. Er verschijnt een bevestiging in beeld, klik ook hier op: “Verwijderen”

8. De defecte koppeling is verwijderd. U kunt nu de applicaties weer gebruiken. Omdat de nieuwe koppeling nog nergens staat ingesteld, krijgt u bij het openen van een applicatie eenmalig de melding:

9. Selecteer hier het beschikbare account, en klik op: 'Inloggegevens gebruiken'