Wanneer er een template van een extern domein wordt overgezet naar onze hosting omgeving, wilt het voorkomen dat het template nog wijst naar de oude server. En dus niet in staat is om de data op te halen.

Wanneer dit het geval is, opent het template niet, maar komt deze pop up in beeld:

In dit geval laat je het vinkje voor Analysis server aan staan.

Stuur een verzoek naar de Reasult Servicedesk met het verzoek om de servernaam op te vragen. De servernaam zal via de mail worden doorgegeven.

Het is niet noodzakelijk om een User ID of Password in te vullen. Klik next

In het volgende scherm wordt een database gevraagd, vul hier ook de database in die in de mail staat.