Een individueel project bevindt zich op het tweede niveau van de applicatie structuur. Het linker menu heeft dus andere opties dan portefeuille omdat het zich op een andere niveau bevindt. Een project bestaat uit een of meerdere scenario's. Het startscherm van een project staat gelijk aan een lijst met alle scenario's binnen dit project.

Figuur 1: Een individueel project

1. Binnen een project kun je:
    Terug naar Portefeuille: terug naar het startscherm van de applicatie.
    Project overzicht: lijst met alle scenario's binnen het project.
    Scenario's vergelijken: twee scenario's zijn op z'n minst nodig voor deze functionaliteit. Lees meer over Scenario's vergelijken.
    Project details: metadata van een project kan hier op elk moment gewijzigd worden.

2. Nieuw scenario toevoegen
    Klik op de 'Nieuw scenario' knop om een nieuw scenario aan het project toe te voegen. Een nieuwe rij wordt toegevoegd, vul een scenario naam in en begin aan je scenario.

3. De lijst met scenario's bevat de volgende karakteristieken:
    Naam, laatst gewijzigd, IRR (Internal Rate of Return, Intern Rendement), winst en investeringskosten.

4. De volgende acties zijn mogelijk:
    Wijzigen: hernoemen van scenario
    Als hoofdscenario instellen: in elk project is een hoofdscenario verplicht. Dit is het leidende scenario. Door op een project te klikken in je portefeuille, word je genavigeerd naar dit scenario. Er kan maar één hoofdscenario binnen een project aanwezig zijn.
    Dupliceren: scenario's kunnen gedupliceerd worden. Deze kunnen herkend worden aan de tekst '(Copy)' na elke duplicatie.
    Verwijderen: scenario's kunnen verwijderd worden. Houdt rekening met het feit dat verwijderde scenario's niet teruggehaald kunnen worden.