Klik op de activatie link, het volgende venster komt in beeld, controleer of het email adres klopt:

Vul uw naam en wachtwoord in, en klik op 'Next':

U vindt nu een verificatie code in uw mailbox, vul deze in:

Het volgende venster verschijnt, klik op 'Next':

Vervolgens doorloopt u de stappen die uw mobiel aangeeft:

Daarna verschijnt het volgende inlog venster. Log hier in met uw nieuw aangemaakte account (bestaande email adres + zojuist gekozen wachtwoord):

Vul het vervolg van de activatie in volgens de normale procedure zoals hier weergegeven Activatie procedure Reasult Softwarecloud:

In de token app staan 2 accounts – 1 voor het nieuw aangemaakte Microsoft account van stap #1. En 1 guest account, het account om in te loggen op workspace..