Het ondersteunings gedeelte is terug te vinden onderaan het aan menu aan de linkerkant van de pagina. Als je op de ondersteuningsknop klikt, dan opent zich een scherm met alle vier de ondersteunings opties.

Figuur 1: ondersteunings onderdelen.

Reasult Projects handleiding

Door te klikken op de handleiding wordt er een nieuw venster in je browser die die je zal verwijzen naar de online handleiding van Reasult Projects. Hier staan alle artikelen over alle mogelijkheden die beschikbaar zijn in de applicatie. Door te klikken op een onderdeel, wordt er informatie getoond die behoord tot dat onderdeel. Naast het raadplegen van de handleiding door de ondersteunings pagina te gebruiken kan je ook klikken op de informatie iconen rechts bovenin elk scherm. Deze zullen je leiden naar het respectieve artikel van dat scherm.

Demo aanvragen

Als je een demo aanvraagt, wordt er een new venster in je browser geopend die je zal leiden naar de Reasult pagina voor de aanvraag van een demo. Door het in  vullen van je inloggegevens zal er een demo aangevraagd worden, Reasult zal zo snel mogelijk contact opnemen om een demo in te plannen.

Korte rondleiding

Een automatische rondleiding zal starten als je voor het eerst in de applicatie komt. Als je deze rondleiding op een ieder later moment nog een keer wilt hebben, dan kan klikken op de 'korte rondleiding' optie. Door te klikken op deze optie wordt de korte rondleiding opnieuw geopend en worden de meest belangrijke onderdelen van elk scherm uitgelegd.

Ticket aanmaken

Wanneer je een bug tegenkomt of suggesties voor verbeteringen hebt dan kunt je dit noteren bij 'ticket aanmaken'. Door op 'ticket aanmaken' te klikken opent er een nieuw venster in je browser wat je zal brengen naar de servicedesk van Reasult. Je hoeft hier alleen in te loggen en de bug of suggesties voor verbeteringen in te vullen, zodat wij uw verzoek in behandeling kunnen nemen en naar aanleiding daarvan stappen kunnen ondernemen.