BTW wordt beheerd via het 'BTW' onderdeel in de sectie Stamgegevens.

Figuur 1: BTW instellingen

Op dit scherm wordt een kolom met de financiële structuur getoond en een kolom voor het BTW percentage. De BTW percentages kunnen bepaald worden op het laagste niveau van de financiële structuur. Je kunt BTW percentages wijzigen door op de percentages te klikken. Een pop-up wordt geopend voor het invoeren van een gewenst BTW percentage (zie fig. 2). Het is mogelijk om het ingevoerde percentage in één keer toe te passen op alle regels in het tabel. Dit doe je door 'BTW percentage op alles toepassen' aan te vinken. Sla de pop-up vervolgens op en het ingevoerde percentage zal toegepast worden op alle regels in het tabel.

Figuur 2: Wijzigen van BTW percentage

BTW instellingen worden gebruikt op de volgende locaties in de applicatie:

• Wanneer een gebruiker een nieuwe scenario aanmaakt, worden deze BTW percentages gekopieerd naar de BTW instellingen van het scenario.