Applicatie-instellingen kunnen worden bereikt door het klikken op de Applicatie-instellingen  tekst linksonder in het menu. Vervolgens wordt een scherm geopend met verschillende categorieën instellingen: Stamgegevens en Gebruikersgegevens. Deze sectie beschrijft de stamgegevens.

De sectie Stamgegevens omvat alle instellingen gerelateerd aan de (default) gegevens voor de applicatie. Er zijn verschillende onderdelen stamgegevens:

1. Vastgoedcategorieën
  2. Vastgoedtypes
  3. Vastgoed presets
  4. BTW instellingen
  5. Indexreeks
  6. Standaardplanning
  7. Geïndexeerde kosten & opbrengsten
  8. Doelzoeken
  9. Cashflowplanning

Deze onderdelen zijn aan te klikken en leiden naar de uitleg voor het betreffende onderdeel.